Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü kutlandı

Erdek´te Türk Polis Teşkilatı´nın 176. kuruluş yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Erdek´te Türk Polis Teşkilatı´nın 176. kuruluş yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Pandemi kurallarına göre kısıtlı olarak yapılması planlanan program, 10 Nisan Cumartesi günü gerçekleşmesi gerekirken, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla kutlama programı Cuma günü yapıldı. 

Erdek´teki törende sınırlı personel ile gelinen Cumhuriyet Meydanı´nda, Erdek Emniyet Müdürü Faik Karabaş tarafından Atatürk Anıtı´na çelenk sunumunda bulunuldu. 

Emniyet Müdürü Faik Karabaş´ın Atatürk Anıtı´na çelenk sunumunun ardından, Erdek Kaymakamı A. Atakan Atasoy, Erdek Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku ve Sahil Güvenlik Komutanı Bekir Can Kalyoncu, Türk Polis Teşkilâtının kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret etti. 

Kaymakam Atasoy ve beraberindeki heyet, Erdek Emniyet Müdürü Faik Karabaş ve görevli polis memurları tarafından müdürlük binası girişinde karşılandı. 

Polis Haftası nedeniyle yapılan ziyarette konuşan Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ?Kurulduğu günden beri, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, suç ve suçlu ile mücadele eden, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygılı, kamu güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden insan üstü gayretle, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren emniyet teşkilatı mensuplarının 176. yıldönümünü kutluyorum. Görevleri başında şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize ve görevi başındaki tüm emniyet personellerine sağlıklı, başarılı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.? dedi.   

Emniyet Müdürü Faik Karabaş´ta, konuklarına nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi. 

Haber : Mehmet Ertan



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı