Tarih: 22.05.2019 19:30

TÜRK POLİSİ YAKALAR

Facebook Twitter Linked-in

Erdek´te dördü cezaevi firarisi olmak üzere toplam 15 aranan şahıs yakalanırken, hırsızlık çetesi çökertildi.    

Balıkesir geneli ve tüm yurtta polisin azim ve kararlılıkla halkımızın güven ve huzuru için suç ve suçlulara karşı mücadelesini sürdüren Emniyet Teşkilatı bir kez daha TÜRK POLİSİ YAKALAR sözünü gerçekleştirdi.

İlçemizde yaklaşan bayram ve turizm sezonu öncesi Erdek Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aranması ve yakalanma kararı olan kişilere yönelik çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmalarda dördü cezaevi firarisi olmak üzere toplam 15 kişi yakalanarak cezaevine gönderilirken, ayrıca Maliye Hazinesine ait eski askeri lojmanlardan hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yakalanan dört şüpheli de adli makamlara sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde cezaevi firarisi olan ve hakkında toplam 13 yıl kesinleşmiş cezası bulunan D.Ö.(17), 9 yıl kesinleşmiş cezası bulunan D.V.A.(49), 3 yıl kesinleşmiş ceza bulunan S.N.(33) ve 3,5 yıl cezası bulunan U.K.(20) isimli toplam 4 firari sanık ekiplerce yakalanmış, ayrıca hakkında arama kararı bulunan 11 ayrı sanığında yakalanarak Bandırma Cezaevine gönderildiği öğrenildi. Ayrıca ekiplerin devriye hizmetleri sırasında Maliye Hazinesine ait eski Askeri Lojmanlardan kalorifer kazanlarını oksijen kaynağı ile keserek almaya çalışan U.G.(37), B.B.(30), C.Y.(31) ve M.K.(36) yakalanarak  adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —