Tarih: 27.02.2016 13:12

Türkiye Yürüyüş Şampiyonası Ayvalık´ta yapılacak

Facebook Twitter Linked-in

Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonunda, 28 Şubat Pazar günü Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilecek yarışlar nedeniyle 06 Otobüs Durakları mevkisi ile Sakarya Avcılar Kulübü Kavşağı arası 08.00-13.30 saatlerinde araç trafiğine kapatılacak.
Ayvalık´ta yapılacak Türkiye Yürüyüş Şampiyonası, milli takıma seçilip Rio Olimpiyatları´na katılma yolunda ilerlemek isteyen sporcular için büyük bir öneme sahip olmakla biliniyor.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediyesi olarak 28 Şubat Pazar günü Ayvalık´ta yapılacak olan Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonasına katılacak tüm sporculara başarı dilediğinde bulundu.
Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası, 28 Şubat Pazar günü Ayvalık´ta, yaklaşık 250 atletin katılımıyla büyük ve genç erkekler, kadınlar, yıldız erkeklerde 10 kilometre, yıldız kızlarda 5 kilometre, 16 yaş altı erkekler ve kızlarda 3 kilometre, 14 yaş altı erkekler ve kızlarda ise 2 kilometre mesafelerde yapılacak.
Pazar günü yapılacak olan Spor Toto Yürüyüş Türkiye Şampiyonası Yarışmaları öncesinde Antalya´da ki kamplarından dönerek çalışmaları Ayvalık´ta deniz kenarında sürdüren atletler, gece gündüz demeden şampiyonaya hazırlanıyorlar.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —