Türkiye Yasta Erdek Gençlik Festivali ertelendi
Soma ilçesinde yaşanan ve aziz milletimizi hüzne boğan maden faciası nedeniyle üç günlük milli yas ilan edildi.
Erdek Haber
Yayın: 15 Mayıs 2014 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 15 Mayıs 2014 00:00
Türkiye Yasta Erdek Gençlik Festivali ertelendi
Soma ilçesinde yaşanan ve aziz milletimizi hüzne boğan maden faciası nedeniyle üç günlük milli yas ilan edildi.
3 günlük ulusal yas nedeniyle, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında gerçek leştirilecek resmi tören dışındaki tüm kutlama programları iptal edildi.
 ‘Gençlik Festivali' iptal edildi
Erdek'te, 17-20 Mayıs tarihleri arasında yapılması planlanan `Gençlik Festivali`, Soma'da meydana gelen facia sebebiyle iptal edildi.
Erdek Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Soma İlçesinde meydana gelen maden faciası sebebiyle bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 1. Erdek Gençlik Festivali`nin ileri bir tarihe ertelendiğini belirtildi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Gençlik Festival tarihinin, sahne alacak sanatçılar ile görüşülerek belirleneceğini açıkladı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ