Türkiyede bir ilk Belediye Meclisi ilk toplantısını Cumhuriyet alanında yapacak

Türkiyede bir ilk Belediye Meclisi ilk toplantısını Cumhuriyet alanında yapacak

CHPli Hüseyin Sarının başkanlığındaki Erdek Belediye Meclisi, ilk toplantısını, 9 Nisan 2014 Çarşamba günü, Cumhuriyet alanında, tüm vatandaşların önünde, saat 11.00de yapacak. Böylece belki de ilk kez, belediye meclisi, Cumhuriyet alanında halkla

CHP`li Hüseyin Sarı`nın başkanlığındaki Erdek Belediye Meclisi, ilk toplantısını, 9 Nisan 2014 Çarşamba günü, Cumhuriyet alanında, tüm vatandaşların önünde, saat 11.00`de yapacak. Böylece belki de ilk kez, belediye meclisi, Cumhuriyet alanında halkla birlikte toplantı gerçekleştirecek.
Sarı`nın başkanlığındaki meclis toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi`nden (CHP) Recep Eren, Canan Kırdar, Hasan Yapakçı, Burhan Karışık, Nimet Kalafat, Şükrü Talaş, Mehmet Ali Tetik, Çetin Gül, Gürol Süzgün ve İbrahim Beyoğlu;  Adalet ve Kalkınma Partisi`nden (AKP) ise Halil Aydöner, Ali Ertek, Pakize Ciciler, Kadir Gedik ve Ceyhun Mırız katılacak.
Aldığı oy oranına göre Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), Erdek Belediye Meclisi`ne üye sokamadı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi`nde ise CHP`den başkan Hüseyin Sarı, Recep  Eren ve Canan Kırdar, AKP`den ise Halil Aydöner görev yapacak.
Önder Balıkçı