TÜRSAB yönetiminden Vali Yazıcı´ya ziyaret
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Çanakkale -Körfez Yöre Temsil Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve yeni seçilen üyeler, Vali Yazıcı´ya nezaket ziyaretinde bulundular.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Eylül 2018 - Çarşamba 16:42
Güncelleme: 26 Eylül 2018 16:42
TÜRSAB yönetiminden Vali Yazıcı´ya ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Çanakkale -Körfez Yöre Temsil Kurulu Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette TÜRSAB Körfez Yöre temsilcileri, Vali Ersin Yazıcı ile birlikte turizm sezonunu değerlendirerek önümüzdeki dönemler için yapılacak kısa ve uzun vadeli çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulundu.
Balıkesir ve bölgenin çok farklı potansiyellere sahip olduğunu ifade eden Vali Ersin Yazıcı, "Turizm ülkemiz için önemli bir sektör, getiri ve hizmet alanıdır. Bölgemiz, turizm açısından ülkemizin ve dünyanın önemli turizm destinasyonlarından birisine sahip. Bölgemiz özünde var olan turizm değerlerinin sağlayacağı katkıları gün ışığına çıkartmak sorumluluğumuzdur. Turizm sektörü, iktisadi kalkınmada gözardı edilmemesi gereken ve karar alma süreçlerinde yerel aktörlerin mutlaka etkin olmalarını gerektiren bir sektördür." dedi.
Vali Yazıcı ayrıca TÜRSAB Körfez Yöre´nin yeni temsilcilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Haber Merkezi

  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 11.3 ° / 2.5 ° false
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli
1

Erdek MYO’da kariyer festivali

2

Gazeteci Önder Balıkçı, İletişim Fakültesi’nde

3

Büyükşehirden özel gereksinimli bireylere 5.000 TL nakdi destek

4

TEB’den Borsaya ziyaret

5

Limak’a Balıkesir’den dava

6

Manyas Barajı’nda Tehlike :

7

Manyas'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi