TUVALETLER ARTIK ÜCRETSİZ
EMEKTAR BELEDİYE BİNASI’NDA TUVALETLER YENİLENDİ
Bölge Haberleri
Yayın: 23 Aralık 2024 - Pazartesi 22:52
Güncelleme: 23 Aralık 2024 22:52
TUVALETLER ARTIK ÜCRETSİZ

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Emektar Belediye Binası’nın her noktasında kapsamlı onarım süreci sırasında tarihi dokuyu koruma konusunda büyük özen gösteriliyor. Yenilenen binayla birlikte Bandırma’nın tarihi mimarisi korunacak ve gelecek nesillere aktarılması noktasında önemli bir adım atılmış olacak.

Yenilenen yerlerden biride Emektar Belediye Binası'ndaki tuvaletler oldu. Emektar Belediye Binası’nda bulunan tuvaletler, halkın ÜCRETSİZ kullanımına sunuldu. Daha önce yenilenen Emektar Hal’deki tuvaletler gibi, buradaki tuvaletler de yapılan çalışmalarla modern bir görünüme kavuştu. Kapalı Pazar Yeri’nde olduğu gibi hizmetler tamamen ücretsizdir.

Göreve geldiği 31 Mart seçimlerinden bugüne şehirdeki tüm sorunlarla tek tek ilgilenen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza hayata geçireceği yeni projelerle birlikte Bandırma'yı daha modern daha yaşanabilir bir şehir haline dönüştürecek.

Anahtar Kelimeler: TUVALETLER ARTIK ÜCRETSİZ
  • Cuma 14.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.5 ° / 8.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 13.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

HÜKÜMET CADDESİ BİLDİĞİMİZ GİBİ!

2

Erdek’te yılbaşı başvuruları başladı

3

Başkan Mirza, bütçe hakkında bilgi verdi

4

Başkan Mirza: “Mehmet Tüm ile arkadaşlığımız bozulmaz”

5

Bandırmaspor’a kupa yük!

6

Bandırmalı Onur Talaş’ın, enerji sektöründe Avrupa kariyeri

7

Abdurrahman Öz vefat etti