Üç kahraman polisimizin adları parklara verildi
Altıeylül Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında şehit olan 3 polis memurunun ismini parklara verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Ağustos 2017 - Çarşamba 07:43
Güncelleme: 09 Ağustos 2017 07:43
Üç kahraman polisimizin adları parklara verildi

Altıeylül Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında şehit olan 3 polis memurunun ismini parklara verdi.
Altıeylül´de şehitlerin isimleri ölümsüzleşirken, kahraman polislerin adları artık parklarda yaşayacak.
15 Temmuz gecesi şehit olan 2 polis memuru ile terör örgütü tarafından şehit edilen 1 polis memurunun isimleri parklara verildi.
Altıeylül Belediye Meclisi üyelerinin oy birliği ile aldığı karar neticesinde Batman ilinde polis memuru olarak görev yapan Mehmet Emin Keskin terör örgütü tarafından silahlı saldırıda şehit düşmüştü. Şehit Polis Memuru Mehmet Emin Keskin´in ismi Bahçelievler Mahallesi Lozan Sokak ile Teknik Lise Caddesi kesişimin de bulunan parka verildi.
15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Özel Harekât Daire Başkanlığ´ında görevli iken bombalı saldırı sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Mustafa Serin´in ismi Dinkçiler Mahallesi Telli Sokak ile Baruthane Caddesi arasında bulunan parkta yaşayacak.
15 Temmuz hain darbe girişimi Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı´nda görevli iken bombalı saldırı sonucu şehit düşen Şehit Polis Memuru Turgut Solak´ın adı da Hasan Basri Çantay Mahallesi Karanfil Sokak ile Geçim Sokak arasında yer alan parkta ölümsüzleşecek.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı