Üç balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor
6 metrelik kayıkla denize açılan üç amatör balıkçıdan hala haber alınamıyor.
Erdek Haber
Yayın: 07 Mart 2013 - Perşembe 12:00
Güncelleme: 07 Mart 2013 12:00
Üç balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor
6 metrelik kayıkla denize açılan üç amatör balıkçıdan hala haber alınamıyor.
Geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde Erdek Limanından ayrılarak Tavşanlı Adası ile Musakça sahili arasında, ağ attıkları tahmin edilen üç balıkçının bulunduğu tekne, gecenin ilerleyen saatlerine kadar limana dönmeyince arama çalışmaları başlamıştı.
Pazar günü sabah sularından itibaren Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bot, Erdek Mayın Filo Komutanlığı`na bağlı mayın arama tarama gemisi, Çanakkale`den gelen SAS komandoları ile Erdek`li balıkçı teknelerinin körfezde aradığı üç balıkçı ile teknelerine ulaşılamadı.
Denize açılırken karşılaştıkları ve selamlaştıkları balıkçı arkadaşlarından sonra gecenin ilerleyen saatlerinde kaybolan üç balıkçıdan birisinin annesi ile telefon görüştüğü belirtiliyor.
Erdek`li eski balıkçılar, teknenin küçük oluşu, ağları çekme noktasında suya daha da yaklaştırabileceği bu esnada aniden çıkan fırtınanın tekneyi batırmış olabileceği ihtimali üzerinde durdu.
Tekne battı ise, o zaman su yüzeyinde, tekne ile ilgili herhangi bir eşyaya rastlanmamasının da şaşırtıcı olduğu ifade ediliyor.
Üç balıkçıyı arama çalışmaları devam ederken, hala kendilerine ulaşılamayan Nahit Doğruel, Selçuk Eğritepe ile Tanay Koska`nın aileleri çocuklarına bir an evvel kavuşmak için dua ediyor.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

2

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

3

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

5

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

6

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

7

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!