Uğur, berber esnafı ile bir araya geldi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen istişare toplantısında berber esnafı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Aralık 2016 - Çarşamba 16:34
Güncelleme: 21 Aralık 2016 16:34
Uğur, berber esnafı ile bir araya geldi

Balkonuk Center´de düzenlenen toplantıya oda üyesi berberler katıldı. Salonda Büyükşehir Belediyesi´nin vizyon projelerinin fotoğraflarının yer aldığı resimlerde sergilendi.
Toplantıda berber esnafının sorunları konuşulurken, özellikle berberlerin haftada bir gün tatil yapma istekleri gündeme getirildi. Berberlerin tatil ve diğer isteklerini çözüme kavuşturmak için hazır olduklarını söyleyen Başkan Uğur, bu konuda oda üyelerinin anlaşarak isteklerini odaları aracılığı ile iletmelerinin yeterli olacağını ifade etti.
Konuşmaların ardından Başkan Uğur tarafından berber esnafına Büyükşehir Belediyesi´nin projelerinin anlatıldığı kitapçıklar ve hediyeler verildi. Toplantıya Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Balıkesir Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem ile berber esnafı katıldı.
Haber Merkezi

  • Pazar 18.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Salı 21.1 ° / 11.2 ° Güneşli
1

BANDAK, 2025 Yürüyüş Sezonunu Kapıdağ’da Açtı

2

Akın ailesinin acı günü

3

Mustafa Çulcu Gönen’de

4

10.10’da Kuvayımilliye ruhu meydanlara taşındı

5

Cumhuriyet Meydanı 2.etabı açıldı

6

İYİ Parti Erdek’te Levent Köse ile devam edecek

7

Çelikspor-Çanspor voleybol maçı Erdek’te