Uğur, Kepsut Tarım ve Hayvancılık Fuarından seslendi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut ilçesinde açılan 7. Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarı´nı gezdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Şubat 2016 - Cumartesi 13:11
Güncelleme: 27 Şubat 2016 13:11
Uğur, Kepsut Tarım ve Hayvancılık Fuarından seslendi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut ilçesinde açılan 7. Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarı´nı gezdi.
Fuardaki stantları gezerek firma sahiplerinden bilgi alan Uğur, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Balıkesir" deyince ilk akla tarım ve hayvancılığın geldiğini, bu bakımdan fuarın büyük önem taşıdığını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi olarak Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı birimiyle çiftçilere her türlü desteği verdiklerini anlatan Uğur, şunları kaydetti: "Cumhurbaşkanımız her zaman ifade ediyor, ´Biz milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik´ diye. İşte ´Balıkesir Büyük Bir Aile Oluyor´ projesi ile devletimizin tüm kurumları ile milletimizi buluşturuyoruz. Bu sayede bütün daire müdürlerimiz birlikte hareket edecek. Devletimizle milletimizi buluşturuyoruz. Her vatandaşımıza dokunmuş oluyoruz." dedi.
Haber Merkezi

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı