Uğur, Bandırma'ya kurulacak üniversitenin adını açıkladı
Bandırma İlçesine kurulması kararlaştırılan üniversitenin adı, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi olarak açıklandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Mart 2015 - Cumartesi 02:39
Güncelleme: 21 Mart 2015 02:39
Uğur, Bandırma

Bandırma İlçesine kurulması kararlaştırılan üniversitenin adı, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi olarak açıklandı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma ilçesinde üniversite kurulacağının müjdesini verdi. Başkan Uğur, “Bandırma 17 Eylül Üniversitesi’ne kavuşuyor” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada, “Hükümetimiz, YÖK ve Milli eğitim Bakanlığı nezdinde yaptığımız çalışmalarımız nihayet sonuçlandı. Daha önce de Balıkesirli hemşerilerimiz ile paylaştığımız ve açıkladığımız Balıkesir’e mevcut üniversitemizden ayrı olarak Bandırma ilçemizi de üniversitesine kavuşturuyoruz. Evet, Bandırma Üniversitesi’nin kurulmasıyla ilgili karar TBMM Milli Eğitim Komisyonu’nda onaylandı. Bandırma Üniversitesi kararı önümüzdeki hafta Meclise gelecek. Böylelikle Bandırma’mız üniversitesine kavuşmuş olacak. Ben buradan bu müjdeli haberi vermenin mutluluğunu tüm halkımızla paylaşırken tekrar Bandırma 17 Üniversitesi’nin Bandırma ilçemize, Büyükşehir Balıkesir’imize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un verdiği Bandırma’ya kurulması kararlaştırılan Balıkesir’in ikinci üniversitesiyle ilgili müjde kamuoyunda büyük sevinçle karşılandı.

  • Cumartesi 38.6 ° / 18.4 ° Güneşli
  • Pazar 42.1 ° / 18 ° Güneşli
  • Pazartesi 43.5 ° / 21.8 ° Güneşli
1

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız’dan kamuoyuna önemli duyuru

2

Denetimli serbestlik 20 yaşında!

3

Havran’da silahlı saldırı: AK Partili meclis üyesi hayatını kaybetti

4

AVŞA ADASI DOLDU, TAŞTI!

5

Muhtar İsyan Etti: “Köyümüzde Artık Nefes Alamıyoruz!”

6

Bal Çocuk’un minikleri Çocuk Köyü’nde doyasıya eğlendi

7

Başhekimlik vekâleti Bandırmalı Duygu Durmaz’da