UKAME güzergahı değiştirince olan vatandaşa oldu!
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karar Manyas’ta vatandaşları sıkıntıya soktu.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Ocak 2023 - Çarşamba 12:38
Güncelleme: 25 Ocak 2023 12:38
UKAME güzergahı değiştirince olan vatandaşa oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karar Manyas’ta vatandaşları sıkıntıya soktu. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karar gereğince çevre il ve ilçelere gidecek toplu taşıma araçlarının şehir içine girişleri yasaklandı. 
Manyas İlçesi’nden Gönen İlçesi istikametine gidecek toplu yolcu taşıma araçlarının UKOME kararına göre Kız Öğrenci Yurdu’nun (KYK) önünden sanayi yolunu takip ederek çıkış yapması Gönen ve bu yöne gidecek olan yolcuların şikâyetlerine yol açtı. 
UKOME kararı öncesi, çarşı içerinde bulunan yazıhane önünden yolcularını alan toplu yolcu taşıma araçlarının güzergâhlarının değişmesiyle birlikte yolcular, Panayır Caddesi ile Sanayi Caddesi’nin kesiştiği nokta da açıkta beklemek zorunda kalıyor. 
Burada da kapalı yolcu bekleme durağı olmaması nedeniyle soğukta beklemek zorunda kalan vatandaşlar, minibüs gelene kadar bekleyebilecekleri kapalı bir alan yapılmasını istiyor. 
Haber Merkezi

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı