Ülkü Ocakları kurs açacak
MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Başkan Yardımcısı Hakan Güzel ve Ülkü Ocakları Başkanı Bahadır Genç, Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük'ü makamında ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 04 Kasım 2014 - Salı 17:23
Güncelleme: 04 Kasım 2014 17:23
Ülkü Ocakları kurs açacak

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Başkan Yardımcısı Hakan Güzel ve Ülkü Ocakları Başkanı Bahadır Genç, Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük’ü makamında ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette Ülkü Ocakları bünyesinde açılacak olan Kuran Kursları ve haftanın belirli günlerinde yapılacak dini programlar ele alındı.
Ülkü Ocaklar Başkanı Bahadır Genç, gençlerimizin Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in buyrukları üzerine yaşamaları için ilçe müftülüğümüzde destekleriyle Ocak bünyesinde Kuran kursuları düzenleyeceklerini söyledi.
Genç “Bizlerin amacı vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize zayıf olduğu, birçok alanda ders seminerleri vererek, bu bireyleri topluma daha yararlı, bilgili ve faydalı insanlar olmalarında katkı sağlamaktır. Bu düşünceler doğrultusunda Ülkü Ocakları olarak gençlerimizin boşa vakit geçirmemesi ve dini vasıflarımızı öğrenip Kuran-ı Kerimi rahat okuyup anlamaları için bir kurslar düzenleyeceğiz. Bandırma İlçe Müftülüğümüz tarafından görevlendirilecek din görevlileri haftanın belirli günleri kurslara katılacak olan gençlerimizin ahlakımızı, dini vecibelerimizi daha iyi anlayıp yaşamalarına katkı sağlayacağız” dedi.

  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek