Tarih: 04.03.2021 23:32

Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı

Facebook Twitter Linked-in

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir İl Başkanlığı, 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi Kampüsü´nde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucunda katledilen tarih bölümü öğrencisi ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nun 6. yıldönümünde il genelinde yaptığı çeşitli programlarla andı.
Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir İl Başkanlığı ve ilçe ocak başkanlıklarında gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim tilavetleri, mevlit programları ve resim sergisi ile anıldı.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir İl Başkanı Kazım Çalışkan yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ?20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi tarih bölümünde öğrenim gördüğü sırada devletimizin bölünmez bütünlüğüne kastetmiş olan, bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nun asırlar boyu sürecek olan kahramanlık menkıbesini nesilden nesile aktarabilmek, verdiğimiz kutsal mücadeleye canı ile hizmette bulunan ülküdaşımız, ağabeyimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu´nun isminin gelecek nesillerin gönüllerine ve hafızalarına nakşedilmesi adına il başkanlığımız koordinesinde ilçe teşkilatlarımız ile beraber anma faaliyetlerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Cenab-ı Allah bu kutsal hizmette emeği bulunan bütün ülküdaşlarımızdan razı olsun. Fırat Yılmaz Çakıroğlu nezninde tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet dilerim.? Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —