Ülkücüler, can dostlar için seferber oldu
Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Çalışkan öncülüğünde, Balıkesir´in sokak hayvanlarının yoğun olduğu noktalarına barınaklar yerleştirilip mama ve su dağıtımı gerçekleştirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Şubat 2021 - Perşembe 01:10
Güncelleme: 11 Şubat 2021 01:10
Ülkücüler, can dostlar için seferber oldu

Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Çalışkan öncülüğünde, Balıkesir´in sokak hayvanlarının yoğun olduğu noktalarına barınaklar yerleştirilip mama ve su dağıtımı gerçekleştirdi.
Balıkesir Ülkü Ocakları tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesine ilçe ocak başkanlıklarının da katılımı ile Balıkesir il ve ilçelerinde birçok yerde sokak hayvanlarını korumak adına barınaklar yerleştiren Balıkesir Ülkü Ocakları mama ve su dağıtımı yaptı.
Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ?Havaların özellikle soğumaya başladığı kış ayları içerisinde sokak hayvanları için yaşam koşulları iyice ağırlaşmaktadır. Bu sebeple yaptığımız bu faaliyetin çok önemli olduğunu düşünüyor ve Balıkesir halkımıza da gösterdiği hassasiyet ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.? dedi.
Haber Merkezi

  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı