“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi değerlendirildi
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın öncülüğünde ve yakın takibinde yürütülen uyuşturucuyla mücadelenin sosyal ve süreklilik yönlerine ağırlık veren "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" Projesi kapsamındaki çalışmalar değerlendiri
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Eylül 2022 - Perşembe 13:52
Güncelleme: 08 Eylül 2022 13:52
“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi değerlendirildi

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın öncülüğünde ve yakın takibinde yürütülen uyuşturucuyla mücadelenin sosyal ve süreklilik yönlerine ağırlık veren "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" Projesi kapsamındaki çalışmalar değerlendirildi. 
Vali Şıldak başkanlığında Valilik Necatibey Salonu’nda yapılan toplantıda bağımlı bireylerin uyuşturucuyu bırakmaları ve hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmelerini amaçlayan projenin başarıyla yürütülen çalışmaları ele alındı.  
Projenin başladığı günden bu yana Valilik ve Kaymakamlıklar bünyesinde bulunan Açık Kapı Birimlerine başvurarak sürece dahil olan bireyler ve aileleriyle yakından ilgilenen Vali Şıldak, toplantıda projede görevli personel ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. 
Uyuşturucu bağımlısı bireylere sosyal yönden kucak açan projede alınan yolun değerlendirildiği toplantıda İl Merkezi, Bandırma ve Edremit Uyuşturucuyla Mücadele Birimlerince devam ettirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Refik Budak'ın yaptığı sunumda başvuruda bulunan, tedavi ve rehabilitasyon sürecinde olan, meslek edindirme ve istihdam sürecinde olan kişilerle ilgili veriler aktarıldı.  
Proje çalışmalarının ilk günkü heyecan ve canlılığıyla sürdürülmesinin ve tanıtım faaliyetlerinin arttırılarak devam etmesinin üzerinde duran Vali Şıldak, personele özverili çalışmaları için teşekkür etti. Bundan sonraki aşamanın projede yeni bir atılım dönemi olmasını isteyen Şıldak bütün personelden dinamik bir çalışma temposu beklediğini ifade etti. 
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

2

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

3

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

4

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

6

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

7

BANÜ’den huzurevinde etkinlik