Üniversite ile Kalkınma Ajansından iş birliği
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Balıkesir ve Çanakkale illerinin sosyal yapısının incelenmesi için protokol imzaladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Ocak 2013 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 17 Ocak 2013 00:00
Üniversite ile Kalkınma Ajansından iş birliği
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Balıkesir ve Çanakkale illerinin sosyal yapısının incelenmesi için protokol imzaladı.
GMKA, Balıkesir ve Çanakkale illerinin sosyal yapısını inceleyeceği çalışmada BAÜ ile ortak hareket etmeye karar verdi.
BAÜ Sosyoloji Bölümü`nün hazırlayacağı araştırma, nüfus, göç ve demografik durum verilerinin çalışmaya rehberlik niteliği taşıyacağı belirtildi. 
Güney Marmara Kalkınma Ajansı`nın Balıkesir Üniversitesi ile imzaladığı ortak protokol ile TR22 Güney Marmara Bölgesi`nin sosyal yapısının araştırılacağı, araştırmayı BAÜ Sosyoloji Bölümünün yürüteceği bildirildi. 
BAÜ Rektörü Mahir Alkan ve GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan tarafından imzalanan protokol ile nüfusun mevcut yapısı, eğitim, sağlık, sosyal hizmetler, spor, iş gücü piyasası, gelir dağılımı, konut durumu, suç durumu, sivil toplum, katılımcılık, örgütlenme, tüketim ve yoksulluk gibi birçok konu başlığının bölgedeki durumu incelenecek.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek