Üniversitede teşekkür belgesi toplantısı
İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenledikleri “Güney Marmara Kalkınma Ajansı(GMKA)” sponsorluğundaki “Becerini Öğren İstihdama Katıl” proje bilgilendirme toplantısı üniversite sal
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Ocak 2022 - Cuma 17:09
Güncelleme: 07 Ocak 2022 17:09
Üniversitede teşekkür belgesi toplantısı

İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenledikleri “Güney Marmara Kalkınma Ajansı(GMKA)” sponsorluğundaki “Becerini Öğren İstihdama Katıl” proje bilgilendirme toplantısı üniversite salonunda yapıldı.
Toplantıda ayrıca İŞKUR’un 2021 yılı istihdam genel değerlendirmesi ve bölgedeki dezavantajlı gruplardan en çok istihdam eden firmalara teşekkür belgeleri verildi.
Projesi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından yapılan bilgilendirme toplantısında önce Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu’nun çevrim içi bilgilendirme sunum yapıldı.
Ardından 2022 yılı sosyal gelişmeyi destekleme programı hakkında Emine Aktuğ ve Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu bilgiler aktardı.
İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin’in konuşmasını, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Eray’ın konuşması izledi.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in, üniversitenin son durumu hakkında bilgi vermesinin ardından 2021 yılında, Covid-19’a karşın bölgedeki dezavantajlı gruplardan en çok istihdam eden firmalara İŞKUR’ca hazırlanan teşekkür belgeleri verildi. Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu da firması adına belgesini aldı.
Haber : Önder Balıkçı

  • Pazar 11.7 ° / 4.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 10 ° / 3.6 ° false
  • Salı 11.1 ° / 3.6 ° Güneşli
1

AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan Erdek’te Ziyaretler

2

Erdek’te yılbaşı pazarı açılıyor

3

Rafet Kızılay ve Naci Güler, 600 Evlerspor’u anlattı

4

ŞMG Lisesi Mezunlar Derneği’nden yeni atılımlar

5

BBB 2014 yılında dondurulan S ve T plakaları geri verecek

6

Başkan Akın, medya temsilcileriyle bir araya geldi

7

Bandırma’da 3 bin kazılı yer var