Üstün Dökmen´den konferans
Dökmen: ?Üretmeden mutluluk olmaz?
Erdek Haber
Yayın: 04 Ekim 2017 - Çarşamba 07:04
Güncelleme: 04 Ekim 2017 07:04
Üstün Dökmen´den konferans

Psikolog, eğitimci-yazar, televizyon programcısı Prof. Dr. Üstün Dökmen, Erdek´te konferans verdi. Erdek Halitpaşa İlkokulu´nun BENGİ projesi kapsamında gerçekleştirdiği Erdek Öğretmen Evi´ndeki konferansı Kaymakam Ekrem Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kalabalık bir topluluk izledi.
46 yıldır aralıksız olarak yaz tatillerini Erdek´te geçirdiğini vurgularken, ?Benim için tatil, Erdek´tir? diyen Dökmen, ?Öğrenmek, öğretmek, mutlu olmak ve mutlu etmek? konulu konferansında, şunları söyledi:
?İnsanın sürekli mutlu olması mümkün değildir. Her durumda mutlu olmak yerine güçlü olmak da gerekir. Kaç yaşınızda olduğunuz değil, kendinizi nasıl hissettiğiniz önemlidir.

Mutlu olmak için yaşama farklı açılardan da bakmalıyız. Empati çok önemlidir. Birbirimizi anlamak için önce iyi dinlemeliyiz. Çocuklarımızı da çok iyi dinlemek zorundayız. Öfke ve stresin üstesinden gelmeliyiz. Mutluluk için üretmek de çok önemlidir. Üretmeden mutluluk olmaz.?
Konferansın ardından Kaymakam Ekrem Çalık, Dökmen´e plâket, Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz ise buket verdi.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Üstün Dökmen konferans
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

2

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

3

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

4

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

5

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi

6

Erdek’te uyuşturucu operasyonu: 4 Gözaltı

7

Erdek'te şiddetli rüzgar: Terastan caddeye su deposu düştü!