Uyuşturucu taciri 5 kişi ele geçirildi
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü`nün il merkezi, Edremit ve Susurluk ilçeleri ile İstanbul`da düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Kasım 2014 - Cuma 04:52
Güncelleme: 07 Kasım 2014 04:52
Uyuşturucu taciri 5 kişi ele geçirildi

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü`nün il merkezi, Edremit ve Susurluk ilçeleri ile İstanbul`da düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir’e İstanbul`dan sentetik kannabinoid (bonzai) ve sentetik ecstasy tablet getirdiği tespit edilen M.B. ve onunla irtibatlı olan 6 şüpheliyi polis takibe aldı. Düzenlenen operasyonla şüphelilerden çok sayıda uyuşturucu veya uyarıcı madde ele geçirildi. Operasyonda 394 gram bonzai, 210 adet ecstasy, 0.71 gram kokain ve 1 dijital terazi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan T.D., S.Y., S.G., G.Ö. ve M.B. tutuklandı.
Balıkesir polisi son ayda il genelinde 33 ayrı operasyonda 55 zehir tacirini yakaladığı bildirildi.
Polisin ele geçirdiği malzemeler:
Satışa hazır halde getirilmiş 47 parça halinde toplam 394,41 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 210 adet ecstasy sentetik tablet, 0.71 gram kokain ve 1 adet dijital terazi.

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ