"Uzaktaki Arkadaşıma Hediyem Var" projesi başladı
Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ?BENGİ Projesi? kapsamında ilçe okullarındaki etkinlikler sürüyor.
Erdek Haber
Yayın: 17 Mart 2017 - Cuma 17:11
Güncelleme: 17 Mart 2017 17:11

Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ?BENGİ Projesi? kapsamında ilçe okullarındaki etkinlikler sürüyor.
Buna paralel şekilde son olarak Atatürk İlkokulu, "Uzaktaki arkadaşıma hediyem var" projesinin startını verdi. Proje kapsamında okulun ikinci sınıf öğrencileri Bingöl´de, dört farklı köy okulunda bulunan kardeş öğrencilere çeşitli hediyeler hazırlayarak gönderecek. Hazırladıkları bu hediye sepetlerine bir de duygularını ifade ederek yazdıkları mektupları koyacaklar.
"Uzaktaki arkadaşıma hediyem var" projesi dün Atatürk İlkokulu´nda düzenlenen törenle başlatılırken, törene Erdek İlçe Kaymakamı Hasan Erkal ve İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Erbil Camgöz de katıldı.

Haber : Taygun Ertan

  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
1

AK Parti Erdek İlçe Yönetim Kurulu belli oldu, görev dağılımı yapıldı

2

Şahinburgaz’a anaokulu

3

Şahinburgaz’da müsilaj!

4

Erdek Öğretmenevi’nde dolu geçen sezon

5

Erdek'te eğitim güvenle yükseliyor

6

CHP’de ilk kongre Erdek’te: Hale Tuna güven tazeledi

7

Tatlısu Mahallesi’nde temizlik atağı