Vali Şıldak, 2021´in ilk mesajında huzur ve mutluluk diledi
Her haftanın ilk paylaşımıyla vatandaşlara seslenen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 2021 yılında da geleneği sürdürerek herkese huzur ve mutluluk diledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 05 Ocak 2021 - Salı 00:03
Güncelleme: 05 Ocak 2021 00:03
Vali Şıldak, 2021´in ilk mesajında huzur ve mutluluk diledi

Her haftanın ilk paylaşımıyla vatandaşlara seslenen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 2021 yılında da geleneği sürdürerek herkese huzur ve mutluluk diledi.
2020 yılında tüm dünyayla birlikte ülkemizde de hakim olan korona virüs salgınına karşı uygulanan kontrollü sosyal hayatın normale dönmesini umut ettiğini sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla bildiren Vali Şıldak, hastalığın halen yayılmaya devam ettiğini hatırlattı.
Sabır ve duyarlılıkla tedbirlere uymaya devam edilmesi gerektiğinin altını çizen Vali Şıldak, paylaşımında; ?Sevgili Vatandaşlarımız 2021´in başında huzur ve mutluluk içinde hayırlı bir hafta diliyorum. Hepimizin ortak umudu olan normal hayata dönebilmek, sağlıklı kalabilmek için tedbirlere tam anlamıyla uymaya devam edelim. Hastalık yayılmaya devam ediyor. Sabır ve duyarlılığımız sayesinde salgına karşı hep birlikte başarılı olacağız.? ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi

  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ