Vali Şıldak, çocuklarla kahvaltıda buluştu
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve eşi, Burhan Erdayı Sevgi Evi´nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi 18:34
Güncelleme: 06 Temmuz 2020 18:34
Vali Şıldak, çocuklarla kahvaltıda buluştu

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve eşi, Burhan Erdayı Sevgi Evi´nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.
Vali Hasan Şıldak ve eşi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü´ne bağlı ´Sevgi Evleri´ olarak adlandırılan Ayten-Burhan Erdayı Sevgi Evi´nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi.
Çocuklar ile yakından ilgilenen Vali Şıldak ve eşi, çocuklarla tek tek sohbet etti. Çocuklara okumanın hem kendi, hem de ülke geleceğine bulunacakları katkı açısından önemini hatırlatan Vali Şıldak, çocukların müzik dinletisine eşlik etti.
Kahvaltıya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Çakar, 55 çocuk ve kurum personeli katıldı. Çocuklar da Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur hanım ile birlikte kahvaltı yapmaktan duydukları memnuniyeti belirterek kendilerine teşekkür etti.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol