Vali Şıldak, Erdek´te korona denetimine katıldı
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ziyaret ettiği Erdek´te korona virüs ile mücadele denetimine katıldı.
Erdek Haber
Yayın: 08 Ağustos 2020 - Cumartesi 14:50
Güncelleme: 08 Ağustos 2020 14:50
Vali Şıldak, Erdek´te korona denetimine katıldı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ziyaret ettiği Erdek´te korona virüs ile mücadele denetimine katıldı.
İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği "korona Virüs Denetimleri" konulu genelge kapsamında ilçemizde de denetim yapıldı.
Erdek´te hizmet veren işletmeleri denetleyen Vali Şıldak, işletme sahiplerine gerekli tedbirlerin alınması için uyarılarda bulundu.
Denetim süresince yaptığı açıklamalarında, kurallara tam olarak uyulan bir Erdek istediğinin altını çizen Vali Şıldak, denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.
Erdek´te çok uzun bir kıyı bandı olduğunu kaydeden Vali Şıldak, ?Tatilcilerimize kontrollü bir sosyal hayat içinde olduklarını ve kontrollü bir tatil sürmelerini unutmamalarını tavsiye ediyoruz. Vatandaşımız bilinçlendikçe korona virüsle çok daha sağlıklı mücadeleler yapabileceğiz. Ayrıca işletmelerimizin de masa sandalye düzenlemelerini çok iyi bir seviyeye getirmelerini bekliyoruz." dedi.
Denetime, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Belediye Başkanvekili Hasan Yapakçı, daire müdürleri katıldı.
Haber Merkezi

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı