Vali Şıldak, Korona virüse hep birlikte mücadele edilmesini istedi
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, salgın hastalığın çok hızlı bir artış durumuna geçmesi nedeniyle, vatandaşların tedbirlere uymaları konusundaki paylaşımlarını sıklaştırdı.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Kasım 2020 - Cumartesi 12:18
Güncelleme: 21 Kasım 2020 12:18

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, salgın hastalığın çok hızlı bir artış durumuna geçmesi nedeniyle, vatandaşların tedbirlere uymaları konusundaki paylaşımlarını sıklaştırdı.
Vali Şıldak, günün ilk paylaşımında salgın hastalıktan korunmak için yapılması gerekenleri hatırlatırken güçlenen salgına karşı her bir vatandaşın eksiksiz şekilde tedbirlere uyması gerektiğini dile getirdi.
Cuma akşamı uygulaması başlayacak olan yeni tedbir kararlarıyla birlikte uyulması gereken kuralların aksatılması durumunda salgının güçlenmesine zemin hazırlanacağını, bunu önlemek için Balıkesirlileri çok daha dikkatli olmaya davet eden Vali Şıldak, yeni kararların aslında iyi bir fırsat oluşturduğunu işaret ettiği paylaşımında; ?Salgına karşı birlikte mücadele etmeye çok ihtiyacımız var. Hiçbir şey bireysel olarak alacağımız tedbirlerden daha etkili değil. Yeni kararlarla birlikte Balıkesir´i çok daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Balıkesir´i korumak için lütfen zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın.? ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek