Vali Şıldak, vatandaşları aşı konusunda hızlı olmaya davet etti
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, haftanın ilk paylaşımında salgınla mücadelede önemli bir viraj olan aşı konusunda hatırlatmada bulundu.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Temmuz 2021 - Salı 23:34
Güncelleme: 13 Temmuz 2021 23:34
Vali Şıldak, vatandaşları aşı konusunda hızlı olmaya davet etti

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, haftanın ilk paylaşımında salgınla mücadelede önemli bir viraj olan aşı konusunda hatırlatmada bulundu.
Aşılama sayılarıyla Türkiye geneline ilk sıralarda yer alan Balıkesir´de aşılamanın aynı hız ve hassasiyetle devam etmesi sık sık hatırlatma yapan Vali Şıldak, bilinçli davranan vatandaşlara teşekkür etti.
Salgının etkisinin azalmasıyla tedbirlerin önemli ölçüde kaldırıldığı Temmuz ayı itibariyle normal hayata çok daha fazla yaklaşılmışken Vali Şıldak, vatandaşların aşı konusunda daha hızlı davranmasını istedi.
Herkesi Kurban Bayramı´na kadar aşı olmaya davet eden Vali Şıldak paylaşımında, ?Bütün kıymetli hemşerilerime huzurlu, güzel bir hafta diliyorum. Lütfen aşı yaptırma konusunda hızlı davranalım. Bayrama kadar aşı olmayan kalmasın. Daha normal rahat günler için hepimiz aşı olalım.? ifadelerine yer verdi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı