Vali Yaman Balıkesir´e veda etti
Son Valiler Kararnamesi ile Mardin´e atanan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, düzenlenen veda töreniyle uğurlandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Haziran 2016 - Çarşamba 19:57
Güncelleme: 08 Haziran 2016 19:57
Vali Yaman Balıkesir´e veda etti

Son Valiler Kararnamesi ile Mardin´e atanan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, düzenlenen veda töreniyle uğurlandı.
Mardin´e atanan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman için Valilik bahçesinde veda töreni düzenlendi. Uğurlama törenine protokol üyeleri, kurum ve daire müdürleri katıldı. Vali Yaman ve eşi tek tek tokalaşarak herkesle vedalaştı.
Vali Yaman yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi 21 aydır Balıkesir´de hem kamu kurumları hem de vatandaşlarımızla işbirliği içinde hizmet yapmaya çalışıyoruz. Yeni kararnameyle Mardin ilimizde hizmet yapmaya devam edeceğiz. Ben bu vesileyle sizler aracılığıyla Balıkesirli vatandaşlarımızın haklarını helal etmelerini istiyorum. İnşallah hayırlı hizmetlerimiz orada da devam edecektir" dedi.
Valilik bahçesinden eşi ve kızıyla birlikte ayrılan Vali Yaman´ın önümüzdeki hafta içinde Mardin´deki görevine başlayacağı belirtildi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Vali Yaman Balıkesir veda etti
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
  • Çarşamba 12 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 8.5 ° / 0.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

ERDEK’İN ZİRVESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

2

İNSANSIZ DENİZ ARACI ERDEK’E GETİRİLDİ

3

Bandırmaspor - Atakaş Hatayspor 4-0

4

CHP’den Erdek programı: Serkan Sarı ve Ensar Aytekin örgütle buluştu

5

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

6

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

7

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ