Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Yazıcı, göreve yeni başlayan kaymakamları ziyaret etti

Vali Yazıcı, göreve yeni başlayan kaymakamları ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Manyas ve Gönen Kaymakamlıklarını ziyaret ederek, göreve yeni başlayan Kaymakamlar Faruk Bekarlar ile İlyas Öztürk´e başarılar diledi.

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesine istinaden Gönen´e atanan Faruk Bekarlar´ı ve Manyas Kaymakamı İlyas Öztürk´ü makamlarında ziyaret eden Vali Yazıcı, Kaymakamlara yeni görevlerinde başarılar diledi.
Ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Kaymakamlar ise nezaketinden dolayı Vali Yazıcı´ya şükranlarını sunarak Manyas ve Gönen´deki çalışmalarla ilgili Vali Yazıcı´ya açıklamalarda bulundular.
Her zaman yardıma muhtaç olanlara yardım etmelerini Kaymakamlara söyleyen Vali Yazıcı, eğitime önem verilmesini isteyerek, "Bizler vatandaşımızın hizmetkârıyız. Bizler vatandaşımız için varız. Milletimizle sürekli iç içeyiz. Vatandaşlarımızla aramıza hiçbir zaman mesafe koymuyoruz. Halkımıza yaptığımız hizmetle varlığımız tescillenir.? dedi.
"Biz hizmet için varız" diyen Vali Yazıcı, "Biz Balıkesir ailesi olarak bütünüz. Balıkesir´de birinizin derdi hepimizin derdi. Başarı tek kişinin başarısı değildir. Başarı ekip başarısıdır." diye konuştu.
Kamu çalışanlarından kendilerini her alanda geliştirmelerini ve yenilemelerini, elde ettikleri birikimleri vatandaşlara hizmet etme noktasında harcamalarını söyleyen Vali Yazıcı, "Milletimizin üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur. Allah´ın izniyle biz birbirimize sımsıkı sarıldıkça sorunlar bizim için hiç önemli değil. Milletin birliğe, beraberliğe ve dayanışmaya her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var. Bizlerin yapması gereken de şehitlerimizin verdiği mücadeleye yakışır şekilde, her zamankinden daha fazla çalışmak ve üretmektir. Artık kaybedecek vaktimiz yok. Türkiye´yi çok daha güçlü hale getirmek zorundayız." dedi.
Manyas Belediyesi ziyaret edildi
Vali Yazıcı, Manyas Kaymakamlığını ziyaretinin ardından Manyas Belediyesi Hizmet binasına geçti. Belediye Başkanlık Makamına geçen Vali Yazıcı, Belediye Başkanı Tancan Barçın ile bir süre sohbet etti. Görüşmede Başkan Barçın, ilçede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Vali Yazıcı´ya bilgiler aktardı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli