Vali Yazıcı, Havran´da iki kırsal mahalleyi ziyaret etti
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Havran iİçesi Çamdibi ve Büyükdere Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Temmuz 2019 - Perşembe 23:48
Güncelleme: 11 Temmuz 2019 23:48
Vali Yazıcı, Havran´da iki kırsal mahalleyi ziyaret etti

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Havran iİçesi Çamdibi ve Büyükdere Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Vali Ersin Yazıcı, beraberinde Havran Kaymakamı Şeref Aydın ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile birlikte Çamdibi ve Büyükdere Mahallelerini ziyaret etti.
Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, "İlin valisi olarak şehir merkezi ve ilçelerimiz kadar kırsal alanlarımıza da aynı özeni gösteriyor, verilen hizmetlerin en kaliteli şekilde sunulması, varsa ortaya çıkan aksaklıkların giderilmesi yolunda titiz bir çalışma yürütüyoruz." dedi.
Vatandaşların öneri ve taleplerini dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Amacımız halkımızın sorununu çözebilmek, derdine derman olabilmek. Bizim derdimiz millete hizmet etmek. Heyecan ve şevkle çalışmaya, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Gayemiz, var gücümüzle,vatandaşımıza hizmet etmektir." dedi.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret gösterdiğini belirten Vali Yazıcı, "İnsanlarımızla çarşı pazarda görüşmemiz, bizimle sohbet etmesi insanlarımızı mutlu ediyor." diyerek sözlerine ekledi.
Ziyaretinden memnuniyet duyan mahalle sakinleri ise Vali Ersin Yazıcı´ya teşekkür ettiler.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 7 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.9 ° / 0 ° false
  • Pazartesi 12.2 ° / -0.1 ° Güneşli
1

Yalnız yaşayan emekli öğretmen evinde ölü bulundu

2

Hükümet Caddesi Tır Yüküne Teslim Oldu!

3

GIDA KONTROL GÖREVLİLERİ SAHADA

4

Aydın Tekin: “Aday değilim”

5

Erdek Zeytin Kooperatifi Başkanı Şenol, yine dikkati çekti “Kapıdağ zeytini için sulama şart”

6

Balıkesir’de en az nüfus Marmara’da

7

İçme suyu sorunu tarih oldu