Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Vali Yazıcı, yayımladığı mesajla polis teşkilatını kutladı

Vali Yazıcı, yayımladığı mesajla polis teşkilatını kutladı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Türk Polis Teşkilatının milletin gönlünde özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Huzurlu ve güvenli Balıkesir´i vazgeçilmez hedef kabul ederek üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevlerini ifa eden Balıkesir Emniyet Müdürlüğü´nde görevli tüm çalışma arkadaşlarımın bu anlamlı ve önemli günlerini kutluyorum. Ülkemizin huzur ve sükûnunu sağlayan, devletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı koyan, bu uğurda gerektiğinde ölümü göze alan Türk Polis Teşkilatımız, şerefli geçmişiyle milletimizin her zaman övgüsüne ve sevgisine mazhar olmuştur. Polisimiz gösterdiği olağanüstü gayretle yaptığı hizmetler sonucunda milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.? dedi.
Korona virüs salgınıyla mücadele sürecinde Türk Polis Teşkilatı´nın büyük bir sorumluluk üstlendiğini kaydeden Vali Yazıcı, "Türk Polis Teşkilatımızın, içinde bulunduğumuz dönemde de üstün bir çaba gösterdiğine hepimiz şahitlik etmekteyiz. Emniyet Teşkilatımız, kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için gece-gündüz demeden çalışmaktadır. Bugün de yeni tip korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında halk sağlığının ve güvenliğinin korunması amacıyla başlatılan çalışmalarını sürdüren Polis Teşkilatımızla daima gurur duyduğumuzu ifade ediyorum.? dedi.
Mesajını terörle mücadelede verilen şehitleri rahmetle anarak, gazilere teşekkür ederek tamamlayan Vali Yazıcı, "Türk Polis Teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, hatıralarını daima kalplerimizde yaşattığımız aziz Şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum." diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı