Vali Yazıcı´dan şehit ailelerine ziyaret
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Şehit Polis Memuru Mehmet Vahit Uslu ile Şehit Piyade Er Abdullah Duman´ın Gönen´de yaşayan ailelerini ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Nisan 2019 - Cumartesi 17:15
Güncelleme: 06 Nisan 2019 17:15
Vali Yazıcı´dan şehit ailelerine ziyaret

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Şehit Polis Memuru Mehmet Vahit Uslu ile Şehit Piyade Er Abdullah Duman´ın Gönen´de yaşayan ailelerini ziyaret etti.
Vali Yazıcı, şehitlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek, şehitlerimizin emanet olarak bıraktıkları ailelerinin her zaman yanında olacaklarını, kapılarının da her zaman şehit aileleri ve gazilerimize açık olduğunu dile getirdi.
Şehitlerimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yazıcı, her zaman olduğu gibi bundan sonra da vatan için eşlerini, evlatlarını şehit veren ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Vali Yazıcı, "Vatan bizim ortak paydamız. Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Şehitlerimiz millet olarak bizim Şeref Madalyalarımızdır. Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir." dedi.
Vali Ersin Yazıcı, şehitlerimizin ailelerine zeytin fidanı ile Türk Bayrağı işlenmiş motifli halıyı hediye etti.
Ziyarette Vali Yazıcı´ya Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar eşlik etti.
Haber Merkezi

  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
  • Salı 15.2 ° / 1.3 ° false
1

GÖNEN’DE İŞYERİ YANGINI KORKUTTU

2

Balıkesir derbisinde 3 puan Etispor’un

3

ERDEKSPOR DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

4

ERDEK’Lİ GENÇ GÜREŞÇİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

5

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

6

Daskyleion kazılarına büyük onur

7

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!