Vali Arslan, yol eleştirilerine cevap verdi
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Havran yolu ile ilgili olarak yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Haziran 2012 - Pazar 00:00
Güncelleme: 03 Haziran 2012 00:00
Vali Arslan, yol eleştirilerine cevap verdi
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Havran yolu ile ilgili olarak yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
Vali Arslan, "Körfez yolundaki eleştirileri dikkate almaya bile gerek yok. Çeyrek asırdır Balıkesir-Körfez yolu yapılsın diye koskoca bir ilin hayali var. Şimdi bu hayal gerçekleşiyor. Geçenlerde bazı kişiler yolun standartlara uygun olmadığına kendileri karar vermişler. Devam eden, trafiği akan bir yolda  standartlara uygun olmadığını iddia etmek ya iş bilmezliktir, ya da art niyetli söylemdir. Hepimizin arzu ettiği işlere yerli yersiz çamur atmanın da bu kadar emek veren insanlara hakaret olduğunu düşünüyorum, bu eleştirilerin hiç birisini kabul etmiyorum. Herkes işleri bekleyecek, sonuçları görecek ona göre konuşacak" dedi.
Büyük çaba gösteriyoruz
Balıkesir`de 3 yıldır Vali olarak görev yaptığını hatırlatan Arslan, "Balıkesir`de tüm kamu kurumlarının yöneticileriyle uyumlu bir çalışma yapıyoruz. Karayolları, DSİ, Tarım, Orman, Sağlık tüm idareci arkadaşlarım çaba içerisinde gayret ediyoruz. Pek çok işi de hallettiğimizi düşünüyorum. Balıkesir`de seçilmiş siyasilerimizle, kamu kurumlarının yöneticileriyle, muhtarlarla gerçekten iyi bir ekibiz. Bunun sonuçlarını da alıyoruz, almaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar 3 yıldır gerekli gördüğümüz, uğraştığımız hiçbir işin bakanlıklarda olumsuz karşılandığına tanık olmadım. Kime gitsek, kime dert anlatsak bizim derdimize iyi bakıldığını, çözümüne yönelik girişimlerin de hemen başladığını biliyoruz. Biz uçuk şeyler peşinde değiliz. Biz yollarımızın yapılmasını istiyoruz, yapılıyor. Biz sulanabilir arazilerimizin sulanmasını istiyoruz, yapılıyor. Biz köy yollarımızı imkanlarımız dahilinde düzeltmek istiyoruz, düzeltiliyor. Eğitim ihtiyacımızı yeniden şekillendiriyoruz." şeklinde konuştu.
Karayolları Bölge Müdürü İsmail Kartal`da, Balıkesir`de yaklaşık 35 proje ile yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek yollara günde 2 milyon TL ödenek harcandığını, 2012 yılı sonuna kadar 200 milyon lira  kaynağın Balıkesir`de harcanacağını bildirdi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı