Tarih: 10.08.2010 00:00

Vali Arslandan hasta çocuğa jest

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, aniden hastalanan bir çocuk için kıyı emniyet botunun rotasını değiştirdi.
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, 7 yaşında bir çocuğun rahatsızlandığı bilgisini alınca, içinde bulunduğu, Erdek`e giden Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü`ne ait botun rotasını çevirtti.
Paşalimanı Adası`ndan hasta çocuğu aldırtan ve acil hastaneye yetiştirilmesi talimatını veren Vali Arslan, bir an olsun çocuğun yanından ayrılmadı.
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, geçen Pazar günü Avşa Adası`ndaki İçme Suyu Arıtma Tesisi açılışına gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım`a eşlik etmek için Avşa`ya gitti. Bakan Yıldırım`a Balıkesir AK Parti milletvekilleri Cemal Öztaylan ve Ayşe Akbaş ile birlikte bir süre eşlik eden Vali Arslan, tesis açılışının akşam saatlerine kalması nedeniyle dönüşte Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü`nden bot istedi. Vali Arslan, AK Partili Öztaylan ile birlikte, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü`ne ait bota binerek adadan ayrıldı. Saraylar Beldesi`ndeki mermer ocaklarını kıyıdan inceleyen Arslan, Erdek İlçesi`ne dönerken, Paşalimanı Adası`nda 7 yaşındaki Bora Şutanrıkulu`nun rahatsızlandığını öğrendi. Bota ihtiyaç duyulması üzerine Vali Arslan, tereddüt etmeden rotayı Paşalimanı`na çevrildi. Tatil için İstanbul`dan Paşalimanı Adası`na babası Erol Şutanrıkulu ile birlikte gelen ve aşırı sıcak nedeniyle rahatsızlanan Bora, bota alınarak Erdek Limanı`na götürüldü. Vali Arslan, yolculuk boyunca, kas hastalığı bulunan ve kronik alerji teşhisi konulan Bora`ya moral verdi. Nefes almakta güçlük çeken çocuk, Erdek Devlet Hastanesi`nde tedaviye alındı.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —