Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vali Şıldak, 1 günde 3 ilçeyi ziyaret etti

Vali Şıldak, 1 günde 3 ilçeyi ziyaret etti

Yatırımlardaki gelişmeleri ve yürütülen çalışmaları bizzat takip eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bir günde üç ilçede yaptığı temasları kapsamında ilk olarak

Yatırımlardaki gelişmeleri ve yürütülen çalışmaları bizzat takip eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bir günde üç ilçede yaptığı temasları kapsamında ilk olarak Havran İlçesi’nde Ali Çetinkaya İlkokulu ile İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaat alanlarında incelemede bulundu, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 
İşletme ziyaretleriyle sanayi alanındaki gelişmelerin heyecanına ortak olan Vali Şıldak, LMNA Tekstil Atölyesi’ne yaptığı ziyaretin ardından Burhaniye’de ileri tarım uygulamalarıyla serada domates üretimi yapan Tartech Firmasını ziyaret etti. Daha sonra ürünleri dondurarak kurutma teknolojisiyle çalışan Martin Brothers Food Meyve Kurutma Tesisini ziyaret eden Şıldak, işletme faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Balıkesir'in, gelişmiş teknolojiyle birlikte yaşadığı ilerlemenin tarım ve hayvancılık alanına yansıdığını görmenin çok sevindirici olduğunu dile getirdi.  
Yatırımlarla güç kazanan eğitim alanındaki çalışmaların her aşamasını yakından takip eden Vali Şıldak, Burhaniye İlçesinde yapımları devam eden Ören Mahallesi Mustafa Keskin İlkokulu, İskele Mahallesi Şehit Yılmaz Kobak İlkokulu ve Pelitköy Halit Selçuk İlk ve Ortaokulu’nun inşaatlarında incelemelerde bulundu. Çalışmaların aşamalarıyla ilgili bilgi alan Vali Şıldak, son iki yılda İlimizin eğitimde aldığı rekor düzeydeki yatırımla eğitim şehri seferberliğinin güçlü bir şekilde devam ettiğine dikkat çekti. 
Balıkesir'in eğitim altyapısının eksiklerini önemli ölçüde tamamladığına vurgu yapan Vali Şıldak, daha sonra Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Okulu’nda öğrencilerle bir araya geldi, öğrencilerin müzik dinletisine alkışlarla eşlik etti.  
İlçesinden mahallesine İlin her noktasında gerçekleştirdiği programlarda vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Vali Şıldak, Burhaniye Pelitköy’de bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet etti. Şıldak, samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette vatandaşların taleplerini dinledi.  
Programına Ayvalık İlçesindeki temaslarıyla devam eden Vali Şıldak, Ayvalık Hükümet Konağındaki çalışmaları inceledi. 
Ayvalık Sahil Güvenlik Hizmet Binası Tamamlandı 
Vali Şıldak programı kapsamında daha sonra Kuzey Ege Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı’nın Ayvalık’ta yapımı tamamlanan hizmet binasını ziyaret etti. Vali Şıldak, mavi vatanın bekçisi sahil güvenliğin yeni binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.  Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Şıldak günde ilçeyi ziyaret
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı