Vali Şıldak, 2021’in son saatlerinde anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 2021 yılını geride bırakırken yılın son akşamındaki ziyaretlerinde birçok kesimle bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 03 Ocak 2022 - Pazartesi 17:57
Güncelleme: 03 Ocak 2022 17:57
Vali Şıldak, 2021’in son saatlerinde anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 2021 yılını geride bırakırken yılın son akşamındaki ziyaretlerinde birçok kesimle bir araya geldi.  
Vali Şıldak kapsamlı olarak gerçekleştirdiği programına huzurevi sakinlerini ziyaretle başladı. Şıldak, bir yılı geride bırakırken, yeni yılı tecrübeleriyle ışık olan büyüklerin hayır dualarıyla karşılamaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Huzurevi sakinleri böyle güzel bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Vali Şıldak’a ve eşi Fatma Nur Şıldak'a teşekkür ettiler.  
Vali Şıldak daha sonra programına eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte geleceğin büyüklerini ziyaretle devam etti. Kardelen Çocuk Evi ve Esma Çocuk Evi’ni ziyaret eden Şıldak, çocuklarla sohbet etti. Çocuklar, kendilerini ziyaret ederek birlikte zaman geçiren Vali amcalarına teşekkür ettiler.  
Vali Şıldak yeni yılı hastanede karşılayan vatandaşları ve sağlık çalışanlarını da yalnız bırakmadı. Yılın son saatlerinde geniş bir program gerçekleştiren Vali Şıldak, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Acil Servisine ziyarette bulundu. Özellikle pandemi döneminde özverili bir çalışma gösteren sağlık personelin yeni yılını kutladı.  
Programına 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaretle devam eden Vali Şıldak, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde 24 saat görev başında olan çeşitli kurumlara ait personelin yeni yılını kutladı. Balıkesir’in huzur ve güveni için gösterdikleri gayretli çalışmalar dolayısıyla personele teşekkür etti.  
Vali Şıldak, programının devamında Değirmen Boğazı Yol Kontrol Noktası, Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği ve Pamukçu Yol Kontrol Noktasında halkın huzuru, güvenliği için görevi başında olan emniyet ve jandarma personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

2

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

3

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

4

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

5

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

6

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

7

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor