Vali Şıldak başkanlığında sağlık yatırımları ele alındı
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantıda Balıkesir'in sağlık yatırımları değerlendirildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Aralık 2022 - Salı 21:16
Güncelleme: 13 Aralık 2022 22:51
Vali Şıldak başkanlığında sağlık yatırımları ele alındı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantıda Balıkesir'in sağlık yatırımları değerlendirildi. 
Valilik Kocaseyit Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serkan Kadir Keskin sağlık yatırımları ile ilgi bilgi verdi. 
Müdür Keskin yaptığı sunumda, il genelinde sağlık alanında devam eden, ihale aşamasında olan, proje çalışmaları sürdürülen ve planlanan yatırımları kapsamlı olarak aktardı. 
Vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerini güçlendirecek, ildeki ihtiyaçları karşılayacak 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Aile Sağlığı Merkezi, Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Hayat Merkezi gibi yeni sağlık tesisi yatırımları ile ilgili konuların değerlendirildiği toplantıda Balıkesir’deki sağlık tesislerinin ihtiyaçlara göre öncelik durumları da ele alındı. İlçeler, İl ve Sağlık Bakanlığı aşamalarındaki gelişmeler masaya yatırıldı. 
Vali Şıldak toplantıda yaptığı değerlendirmede, özellikle son iki yıl içinde başlatılan ve önümüzdeki yıl ihalesi yapılacak yeni yatırımlarla Balıkesir’de sağlık tesisi ihtiyaçlarının büyük ölçüde karşılanacağını, bu durumun son derece memnuniyet verici olduğunu söyledi.  
Yatırımların yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarına göre planlandığını, Sağlık Bakanlığı’nın İlin pek çok noktasında önemli çalışmaları olduğunu, hastaneler, ağız diş sağlığı merkezleri, aile sağlığı merkezleri, acil sağlık istasyonları olmak üzere vatandaşlara kaliteli ortamlarda hizmet sunmak için adeta bir hizmet yarışı yaşandığını dile getiren Vali Şıldak, bu süreçte destekleriyle birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren hayırseverlere de teşekkür etti. Sağlık yatırımlarının hızlandırılması konusunda Milletvekillerine ve Büyükşehir Belediyesine de teşekkür eden Şıldak, Sağlık Müdürlüğü’nün de bu konuda büyük gayret gösterdiğini sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi

  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek'te yılın ilk meclisi toplandı

2

Erdek Emniyet Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

3

BANDIRMA’DA DENETİMLER 2026 YILINDA DA DEVAM EDİYOR

4

İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal’dan Erdek’e Eğitim Ziyareti

5

Bandırma’ya Avrupa standartlarında altyapı: 200 bin kişiye hizmet verecek

6

Efsane krampon Cavit Aydın hayatını kaybetti

7

Cenk Altındağ’dan Erdek Esnafına Güçlü Gelecek Sözü