Vali Şıldak, BİGEP Projesi’ni yakın takipte
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, il genelinde yürütülen BİGEP Projesi kapsamında okul ziyaretlerine devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Aralık 2021 - Perşembe 17:44
Güncelleme: 02 Aralık 2021 17:44
Vali Şıldak, BİGEP Projesi’ni yakın takipte

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, il genelinde yürütülen BİGEP Projesi kapsamında okul ziyaretlerine devam ediyor.  
Vali Şıldak, BİGEP Projesiyle birlikte adından “Eğitim Şehri" olarak söz ettirecek Balıkesir'de, çalışmaların alandaki yansımalarını gözlemliyor.  
Bugünkü programı kapsamında İvrindi İlçesi Gökçeyazı Mahallesi’ne giden Vali Şıldak, Şehit Rıdvan Çetinkaya Ortaokulu ve İlkokulu’nda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.  
Ziyarette öğretmenlerle toplantı yapan Vali Şıldak, BİGEP Projesi’nin yürütülmesi ile ilgili süreç hakkında bilgi aldı. Projenin Balıkesir'in eğitim kalitesini ve başarısını yükselteceğini söyleyen Şıldak, öğretmenlere öğrencileriyle yakından ilgilenmeleri gerektiğini hatırlattı. 
Ailelerle işbirliği içinde olmanın da eğitim açısından önemine dikkat çeken Vali Şıldak’a, öğretmen ve öğrenciler ziyareti için teşekkür etti. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Şıldak BİGEP Projesi’ yakın takipte
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım