Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Şıldak, depremzedeleri ziyaret etti

Vali Şıldak, depremzedeleri ziyaret etti

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte deprem dolayısıyla İlimize gelerek Edremit İlçesi’nde misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.

Vali Şıldak, Edremit İlçesi’nde Jura (Heramis) Otel, Afrodit Termal Otel ve Hattuşa Termal Otel’de kalan misafirlerle bir araya geldi. Duygulu anların yaşandığı ziyaretlerde taleplerini dinledikleri afetzedelerle yakından ilgilenen Vali Şıldak, yaşanılanların unutulmasının mümkün olmamakla birlikte devlet olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. 
Vali Hasan Şıldak’ın Edremit İlçesi’ndeki programı "Evim Yuvan Olsun" Kampanyasından faydalanan iki aileyi ziyaretle devam etti. Afetten maddi manevi zarar gören aileleri Balıkesir'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Şıldak ailelerle sohbet etti, taleplerini sordu. Vali Şıldak, son olarak depremde çocuklarını ve torununu kaybeden Havran İlçesi Ebubekir Mahallesi’nde ikamet eden Ali amca ve Zarife teyzeye taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabırlar diledi. Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: Şıldak depremzedeleri ziyaret
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli