Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vali Şıldak Edremit'te iftar programına katıldı

Vali Şıldak Edremit

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Edremit İlçesi’nde bulunan şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına katıldı.

Oruçların açılmasıyla duaların edildiği programda konuşan Vali Şıldak, "Bu mübarek akşamda aynı sofrada sizlerle birlikte olmak, ülkemizin en güzel insanlarıyla bu kutlu anı paylaşmak bizler için gurur vesilesidir. Hepinize en derin saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyor, ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimizle her buluşmamız çok özel anlamlar içeriyor. Böylesine ulvi bir makama erişmiş olan, her damlası kanlarıyla sulanmış olan bu toprakların gerçek sahiplerinin bizlere emaneti olan sizler her zaman başımızın tacı, en değerli varlığımız olmaya devam edeceksiniz." dedi. 
Bu duygu ve düşüncelerle sizlerle birlikte olmaya, her an birlikte yaşamaya, şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin ve gazilerimizin o yüce duygularına eşlik eden dostluklarda birlikte olmaya devam edeceklerinin altını çizen Vali Hasan Şıldak ve eşi daha sonra Altınoluk’ta bulunan Jura Otel’de misafir edilen deprem bölgesinden gelen vatandaşları ziyaret etti. Otel işletmesine gösterdiği sıcak ev sahipliği için teşekkür eden Şıldak vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi. Misafir vatandaşların büyük memnuniyet duyduğu ziyaret esnasında samimi ve duygu dolu paylaşımlar yapıldı. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli