Vali Şıldak, eğitimi birinci gündem maddesine dönüştürdü
Balıkesir’de eğitimi birinci gündem maddesi yapma hedefiyle yola çıkan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak her gün okul ziyareti gerçekleştiriyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Ekim 2022 - Cuma 17:55
Güncelleme: 14 Ekim 2022 17:55
Vali Şıldak, eğitimi birinci gündem maddesine dönüştürdü

Balıkesir’de eğitimi birinci gündem maddesi yapma hedefiyle yola çıkan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak her gün okul ziyareti gerçekleştiriyor. 
 İl genelindeki farklı kademeden birçok okula yaptığı ziyaretlerle alanda çalışmaları yakından takip eden Şıldak, 11 Ekim Salı günü İvrindi 7 Eylül İlkokulu ve Havran Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. 
 Başlattığı ve emin adımlarla ilerlemesine bizzat şahit olduğu BİGEP Projesi’nin verdiği enerjiye sürpriz ziyaretlerle ayrı bir motivasyon katmaya çalışan Şıldak, öğrencilerin 'Vali Amcası' olarak gönüllerinde izler bırakıyor. 
İvrindi ve Havran’daki okullarda sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle sohbet eden, öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, öğrencilerinin başarıya giden yolda onlara rehber olmalarını istedi. Bu yolculukta velilerle birlikte yol almalarının eğitime dinamizm getireceğini işaret etti. 
Ziyaret ettiği okullarda öğretmenlere BİGEP’in amaç ve hedeflerini ısrarla anlatan Vali Şıldak, neden böyle bir çalışmaya ihtiyaç duyulduğunu açıklıyor. 
Okulları ve öğrencileriyle bütünleşerek en iyi şekilde bilgi ve görgülerini aktarmalarını istediği öğretmenlerde ancak gönülden ve özveriyle çalışmaları halinde fark oluşturabileceklerini dile getiriyor. Haber Merkezi
 

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı