Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Vali Şıldak, esnaf odaları başkanlarıyla buluştu

Vali Şıldak, esnaf odaları başkanlarıyla buluştu

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgemizde faaliyet gösteren Esnaf  Odaları Başkanlarıyla bir araya geldi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgemizde faaliyet gösteren Esnaf  Odaları Başkanlarıyla bir araya geldi. 
Bandırma İlçesi’nde düzenlenen toplantıda esnafın taleplerini ve sıkıntılarını esnafın temsilcilerinden dinleyen Vali Şıldak, çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. 
Vali Şıldak, toplantıya katılan Esnaf Odası Başkanlarıyla tek tek sohbet ederek çözüm önerileri hakkında istişarelerde bulunurken, oda başkanları da bu tür organizasyonların kendileri için değerli olduğunu dile getirdi. 
Toplantıda hazır bulunan Oda Başkanlarına, esnafın yaşadığı sorunları dinlemek için burada olduğunu söyleyen Vali Şıldak “Şehrin nabzını, ne olup bittiğini kısacası şehrin fotoğrafını en iyi çeken kişilerin siz esnaflarımız olduğunu düşünüyorum. Benim için söyledikleriniz çok önemli. Özellikle küçük esnafımız işi gereği vatandaşla çokça temas halinde. Bütün insanlara temas etme gibi bir gücümüz yok. Böyle olunca da yönettiğimiz bölgede neler olup bittiğini en iyi sizlerden dinleyip öğreniyoruz. Şehrin dinamikleriyle etkileşim kurarak şehri yönetiyoruz. Bizler bu makamlarda vatandaşlarımızın mutluluğu için varız. Sizlerle gerçekleştirdiğimiz toplantılarla sorunları ve aksayan bölgeleri tespit ederek daha çözüm odaklı bir anlayışla hareket ediyoruz.” dedi. 
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın Bandırma’daki esnaf buluşmasında Balıkesir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız, AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yücel Günay, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Erdek, Bandırma, Susurluk ve Manyas’ta faaliyette bulunan esnaf odalarının başkan ve yöneticileri katıldı.
Haber Merkezi 
 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false