Vali Şıldak TÜMAD'ı ziyaret etti
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir'in önemli firmaları arasına yer alan TÜMAD İvrindi Altın Madeni İşletmesini ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Ağustos 2022 - Cuma 17:35
Güncelleme: 26 Ağustos 2022 17:35
Vali Şıldak TÜMAD

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir'in önemli firmaları arasına yer alan TÜMAD İvrindi Altın Madeni İşletmesini ziyaret etti.  
Vali Şıldak beraberinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette ülke ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayan işletmenin üretim alanlarını gezdi, yetkililerden bilgi aldı.  
Balıkesir’in sanayi şehri olmasında her bir işletmenin önemli olduğuna dikkat çeken Vali Şıldak, büyüme ve gelişimin bu şekilde önemli üretimler yapan firmalarla hız kazanacağını belirtti. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Şıldak TÜMAD' ziyaret
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı