Vali Şıldak, yeni haftaya okul ziyaretleri ile başladı
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, haftanın ilk gününe öğrencilerin pozitif enerjileri ile başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Mayıs 2022 - Çarşamba 20:58
Güncelleme: 25 Mayıs 2022 20:58
Vali Şıldak, yeni haftaya okul ziyaretleri ile başladı

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, haftanın ilk gününe öğrencilerin pozitif enerjileri ile başladı. 
Eşi Fatma Nur Şıldak ile Umut Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Şıldak, öğrencilerle basketbol oynadı. 
Balıkesir’in eğitimine enerji veren, oluşturduğu sinerji ile başarıyı arttırmayı amaçlayan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’nin (BİGÊP) çalışmalarını yakından takip eden, İl genelindeki her kademeden okulda eğitimin aktörleri olan öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şıldak, projenin oluşturduğu motivasyona ziyaretleriyle güç kazandırıyor.  
7'den 70'e her kesimle bir araya gelen Vali Şıldak, bahçede oynayan çocuklarla doyasıya eğlendi. Çocukların, Vali amcalarının ziyareti dolayısıyla yaşadıkları mutluluk gözlerinden okundu. 
Sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle sohbet eden Şıldak, öğretmenlerle de kısa bir toplantı yaptı. Vali Şıldak, BİGEP'in yapı taşlarından olan öğretmenlerin gayretli çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi. 
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Şıldak haftaya ziyaretleri başladı
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı