Vali Şıldak'tan anlamlı ziyaretler
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak deprem dolayısıyla İlimize gelerek Ayvalık İlçesi’nde misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Mart 2023 - Salı 11:56
Güncelleme: 15 Mart 2023 13:40
Vali Şıldak

Vali Hasan Şıldak Ayvalık Vilayetler Evi Oteli, Vakıfbank Misafirhanesi, Sea Resort Hotel, Nefes Otel ve Cunda Uygulama Otelinde kalan misafirlerle bir araya geldi. Ayrıca iki aileyi kaldıkları evlerde ziyaret etti. Duygulu anların yaşandığı ziyaretlerde afetzedeleri dinleyen Vali Şıldak, sorunlarıyla yakından ilgilendi. 
Depremin ilk gününden itibaren afet bölgesi ve depremzede vatandaşların ihtiyacını karşılamak için Balıkesir’in özverili bir şekilde çalıştığını kaydeden Vali Şıldak, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerin İlimize gelen depremzede vatandaşlara kucak açtığını belirterek, yaralarının birlik ve beraberlik içinde hep birlikte sarılacağını dile getirdi.  

Haber Merkezi
 

Anahtar Kelimeler: Şıldak' anlamlı ziyaretler
  • Cuma 12.9 ° / 2.1 ° false
  • Cumartesi 14.1 ° / 1.1 ° Güneşli
  • Pazar 10.2 ° / 2.6 ° false
1

İsmail Tüfek’e Veda

2

Bandırma’da kayıp olarak aranan emekli öğretmen, sahilde ölü bulundu

3

Bandırma Eski SGK Hastanesinin Yıkımına Başlandı

4

Damızlık Koç Satış Töreni 25 Mart’ta

5

Büyükşehir emeğe değer kattı, Ondan Yerel Market’i hizmete açtı

6

ERDEK’TE 12 MART PROGRAMI OCAKLAR İLKOKULU’NDA KUTLANDI

7

Halitpaşa İlkokulu, eTwinning Başarılarıyla İlçemizi Avrupa’ya Taşıyor