Vali Şıldak'tan bayram ziyaretleri
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Kurban Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Temmuz 2022 - Çarşamba 06:31
Güncelleme: 13 Temmuz 2022 06:31
Vali Şıldak

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Kurban Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu. 
Programına 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaretle başlayan Şıldak, vatandaşın huzuru ve sağlığı için mesai gözetmeksizin çalışan personelin bayramını kutlayarak, özverili çalışmaları için teşekkür etti. 
Vali Şıldak programının devamında Değirmen Boğazı ve Pamukçu Yol Kontrol Noktalarında  vatandaşın huzuru ve güvenliği için görevi başında olan emniyet ve jandarma  personelinin bayramını kutladı. 
Atatürk Şehir Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelen Vali Şıldak, hastanede bulunan vatandaşlar ile tüm sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı. 
Bayramların nispeten hüzünlü geçtiği yerlerden biri olan ve misafirlerinin yollarını gözleyen büyüklerin bulunduğu Balıkesir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni unutmayan Vali Şıldak, Huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayıp hayır dualarını aldı. 
Hebir Merkezi

Anahtar Kelimeler: Şıldak' bayram ziyaretleri
  • Salı 33 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
1

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

2

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

3

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

4

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

5

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

6

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı

7

Akın’dan Amatör balıkçılara müjde: