Vali Şıldak'tan özel ailelere özel ziyaret
Toplumun dezavantajlı kesimine yönelik öncülük ettiği projeli çalışmalarla da devletin ilgisini ve sıcaklığını hissettiren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, ziyaretleriyle gönül bağı kurmaya devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 07 Ocak 2023 - Cumartesi 00:49
Güncelleme: 07 Ocak 2023 00:54
Vali Şıldak

Toplumun dezavantajlı kesimine yönelik öncülük ettiği projeli çalışmalarla da devletin ilgisini ve sıcaklığını hissettiren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, ziyaretleriyle gönül bağı kurmaya devam ediyor. 
Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Bandırma İlçesi’nde birçok kesimle bir araya gelen Vali Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Demirbilek ve Çalışkan ailelerini ziyaret etti.  
Sosyal Bütünleşme Projesi hedef kitleleri arasında yer alan engelliler ve koruyucu aileleri yalnız bırakmayan Vali Şıldak, ziyaretinde ailelerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. 
Aileler kendisinden bir istekleri olup olmadığını soran Şıldak'a nazik ziyaretleri için teşekkür ettiler. 

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Şıldak' ailelere ziyaret
  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret