Validen Bandırma ve Erdek kitaplarına övgü
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Bandırmalı gazeteciler Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından kaleme alınan Bir Sevdâdır Bandırma ve Güzelliğin Özel Erdek isimli kitapların, bölgemiz için yararına dikkati çekti.
Erdek Haber
Yayın: 29 Ağustos 2011 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 29 Ağustos 2011 00:00
Validen Bandırma ve Erdek kitaplarına övgü
Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Bandırmalı gazeteciler Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından kaleme alınan "Bir Sevdâdır Bandırma" ve "Güzelliğin Özel Erdek" isimli kitapların, bölgemiz için yararına dikkati çekti.
Bölgeleri tanıtıcı bu kitapların, her evde, kurum ve kuruluşlarda bulunmasının son derece yararlı olacağına dikkati çeken Vali Arslan, şu değerlendirmede bulundu:
"Bu kitaplar ayrıca belgesel nitelik taşımaktadır. Örneğin, 20 yıl sonra, Bandırma ve Erdek`in, o dönemlere ait bilgileri daha da önem kazanacaktır. Bu nitelikteki kitapların, öğrenciler için de önemli olduğunu düşünüyorum. Balıkesir ilinin, her ilçesini böylesine ayrıntılı biçimde tanıtacak kitaplar yazılmalıdır. Kitapların yazarı Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen`i kutluyorum."
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

2

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

3

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

4

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

5

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

6

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

7

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”