Vefa Tribünü vefasını gösterdi
Banvit Basketbol Kulübünün, Bandırma´da konuk ettiği İstanbul BBSK Basketbol maçı öncesinde Bandırma Vefa Tribünü taraftarları
Spor Haber
Yayın: 26 Mart 2019 - Salı 17:38
Güncelleme: 26 Mart 2019 17:38
Vefa Tribünü vefasını gösterdi

Banvit Basketbol Kulübünün, Bandırma´da konuk ettiği İstanbul BBSK Basketbol maçı öncesinde Bandırma Vefa Tribünü taraftarları, Banvit´in eski koçu İstanbul BBSK´yı çalıştıran Hakan Yavuz´a sevgi gösterilerinde bulundu. Karşılaşma öncesinde 2001-2004 yılları arasında Banvit Basketbol Kulübü´nde baş antrenörlük görevinde bulunmuş ve şimdi İstanbul BBSK Baş antrenörü olan Hakan Yavuz´a, kulübe yapmış olduğu üstün hizmetler anısına Bandırma Vefa Tribünü´nü temsilen Taner Seçil isimli taraftar özel olarak hazırlanan 2001-2002 Sezonu Banvit BK Takım Fotoğrafını takdim etti.
Karşılaşmanın devre arasında ise Bandırma Yerel Medyasının duayen ve emektar gazetecileri Ahmet Pesen ve Önder Balıkçı, yazmış oldukları ??Bandırma´da Sporun Nefesi´´ isimli kitaplarını Kulüp Başkanı Özkan Kılıç ismine atfen imzalayarak sundular.
Haber Merkezi

  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI