YAĞMA MI BAŞLADI?

YAĞMA MI BAŞLADI?

KAFEDEN SONRA YEŞİL ALAN TAHRİP EDİLDİ

Bandırma ilçesinde 49 pafta, 670 Ada, 13 Parsel'de kayıtlı bulunan tescilli tarihi eser Orta Mektep ön bahçesine önceki gün çirkin görünümüyle sanki “kara çarşaf” giydirilmiş gibi bir görüntü sergileyen ve tarihi yapının siluetini örten bir kafe kurulmuştu.

Şimdi de kafenin kurulduğu alan yetmemiş gibi ön taraftaki yeşil alanda bulunan çimleri kazıyarak yok edilerek masa sandalye konulması için beton parkeler döşenmeye başlandı. Sorumsuzca yapılan kafe kondu ve yeşil alanın yok edilmesi üzerine yapılan yayın sonrası tepkilerini dile getiren vatandaşlar “ Sahilde yağma mı var?” diye sorduktan sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi alanına kurulan kafeden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın haberi var mı? diye soruyorlar. Öte yandan konuyla bir gazeteciye açıklamalarda bulunan Bandırma Ak Parti önceki İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Doğan da Bandırma’nın sahipsiz kalmadığını belirtti ve konuyu anıtlar kurulu ile Milli Eğitim Bakanlığı’na bildireceklerini söyledi.

HABERİN İÇİNDEN::Hani, “Büyükşehir Küçükşehir” ayni parti olursa “Herşey Çok Güzel Olacak” idi… Ha ne oldu şimdi? Ne bu sorumsuzluk yahu!…

Dağ başı mı burası?.. Meydan ortasına organik ! yiyecek çadırları derken tescilli eğitim alanına KAFE kondur, kapladığı alan yetmemiş gibi ön tarafa masa sandalye konulması için çimenleri yok et!... Yakıştı mı? Ahmet Akın kardeşim, bu işte büyük bir yanlışlık var… Haberin olmadığını düşünüyorum. 1 hafta sonra gelecekmişsin ve gereğini yapacağına inanıyorum…Burası BANDIRMA! 

Erdem ÖZCAN